Website Disclaimer – Oikeudet ja vastuut

The information contained in this website is for general information purposes only. The information is provided by Joutsansalmi Association, which in a nongovernmental, open citizen movement in Joutsa, Finland. Whilst we endeavour to keep the information up-to-date and correct, we make no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability or availability with respect to the website or the information, products, services, events, description of events, or expressed private or collective opinions contained on the website for any purpose.

Any reliance you place on such information is therefore strictly at your own risk. In no event will we be liable for any loss or damage including without limitation, indirect or consequential loss or damage, or any loss or damage whatsoever arising from loss of data or profits arising out of, or in connection with, the use of this website.

Through this website you are able to link to other websites which are not under the control of the Joutsansalmi Association. We have no control over the nature, content and availability of those sites or make any representation or warranty regarding the accuracy, timeliness, suitability or any other aspect of the information located on such servers and neither monitors nor endorses such servers or content. The provision of a link to another website does not constitute any authorization by us for you to access materials held at that location. The inclusion of any links does not imply a recommendation or endorse the views expressed within them.

Joutsansalmi Association makes very effort to keep the website up and running smoothly. However, Joutsansalmi Association takes no responsibility for, and will not be liable for, the website being temporarily unavailable due to technical issues beyond our control.

Your rights

You have a right to apply for a copy of any personal information we hold about you and to have any inaccurate information about you corrected. The Forum reserves the right to charge a small administration fee for providing this information.

If you wish to stop receiving information or correspondence that is no longer desired, please write to us at the address below.

Privacy queries contact address
Joutsansalmi Association
info@joutsansalmi.com

 

Oikeudet ja vastuut

Tällä sivustolla oleva materiaali on olemassa vain tiedoksi. Verkkosivustoa ylläpitää Joutsansalmi-yhdistys ry, joka on riippumaton, avoin kansalaisliike Joutsassa, Suomessa. Tarkoituksemme on pitää informaatio ajan tasalla ja oikeana, mutta me emme anna mitään takeita tai takuuta koskien tiedon kokonaisvaltaisuutta, tarkkuutta, luotettavuutta, toimivuutta tai saatavuutta, koskien sekä verkkosivustoa että verkkosivustolla esitettyä informaatiota, tuotteita, palveluja, tapahtumia, tapahtumien kuvausta ja ilmaistuja yksityisiä tai kollektiivisia mielipiteitä.

Tiedon käyttäminen on täysin käyttäjän tai soveltajan omalla vastuulla. Missään olosuhteissa emme vastaa mistään tappiosta tai vahingosta mikä on seuraamusta materiaalin käytöstä tai sen käyttämättä jättämisestä, mukaan lukien epäsuora- tai johdannaisvahinko, tahikka mistään tappiosta tai vahingosta mikä on seuraamusta tiedon häviämisestä tai sen avulla saatavan voiton menettämisestä.

Tämän sivuston avulla voit linkittyä muihin sivustoihin, joiden luonteeseen, sisältöön ja saatavuuteen Joutsansalmi-yhdistyksellä ei ole päätäntävaltaa, emmekä anna mitään takeita tai takuuta koskien sellaisilla palvelimilla sijaitsevan tiedon tarkkuutta, ajantasaisuutta, käyttökelpoisuutta, emmekä seuraa tai hyväksy sellaisia palvelemia tai niiden sisältöä. Muiden verkkosivustojen linkin tarjoaminen ei merkitse hyväksyntää puoleltamme tuon materiaalin saatavuuteen. Minkään linkin sisällyttäminen verkkosivustollemme ei merkitse niissä esitettyjen näkemysten suosittamista tai hyväksyntää.

Joutsansalmi-yhdistys tekee parhaansa pitääkseen verkkosivuston tasaisesti toiminnassa. Kuitenkaan Joutsansalmi-yhdistys ei ole vastuussa eikä ota vastuuta siitä, että yhteys verkkosivustoon voi olla tilapäisesti poikki johtuen ylivoimaisista teknisistä seikoista.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää kopio mistä tahansa hallussamme olevasta sinua koskevasta henkilökohtaisesta tiedosta ja saada sinua koskeva virheellinen tieto korjattua. Foorumi pidättää oikeuden laskuttaa kohtuulliset kulut tämän tiedon toimittamisesta.

Mikäli haluat lakata saamasta foorumin toimittamaa informaatiota, tai kirjeenvaihto ei ole enää toivottua, ole hyvä ja kirjoita meille alla olevaan osoitteeseen.

Henkilökohtaisia asioita koskevat tiedustelut
Joutsansalmi-yhdistys ry
info@joutsansalmi.com

Kategoria(t): Ylläpito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.