Yhdistyksen 10-vuotista taivalta juhlittiin arvokkaasti


Yhdistyksen 10-vuotisjuhlaa vietettiin lauantaina 20.10.2018. Nuorisoseuran talolla. Tilaisuudessa pidetyistä puheenvuoroista välittyi yhteinen huoli alueen vesistöstä ja samalla kannustava viesti siitä että Joutsansalmi-yhdistyksen toiminta on tavoittanut paitsi päättäjien niin myös kuntalaisten tietoisuuden ja hyväksynnän. Kutsuvieraista oman puheenvuoronsa pitivät kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Kuurne sekä Suonteen kalastusalueen puheenjohtaja Jukka Manninen.

”Tämä työ jatkuu entistä tiiviimpänä verkostoitumisena kaikkien osapuolien kanssa. Avainasemassa ovat Joutsan kunta, ELY-keskus ja kaikki vesistön biologista ja ekologista tilaa heikentävät piste- ja hajakuormittajat”, linjaa yhdistyksen puheenjohtaja Pekka Patosaari. ”Pyrimme myös entistä tiiviimpään yhteistyöhön vesistön
käyttäjien kanssa. Kalastajat ja yhteisten vesialueiden käytön
ohjauksesta vastaavat osakaskunnat; veneilijät, melojat ja uimarit;
yhdistykset, yrittäjät ja kouluyhteistö ovat kaikki tärkeitä toimijoita
vesistön entistä paremman tilan ja käytön kannalta”, Patosaari jatkaa.

Juhlakokouksessa puheenjohtajan avauspuheenvuoron piti hallituksen jäsen Tuula Arkiomaa ja puheen voi lukea kokonaisuudessaan tästä.

Tilaisuudessa jaettiin myös Joutsansalmi-kunniakirjat Jouko T. Lehtoselle ja Erkki Oksaselle tunnustuksena pitkäaikaisesta työstä yhdistyksen hyväksi.

Juhlan musiikillisesta annista vastasi muusikko Mikko Malin ja tapahtuman lopuksi esitettiin palkittu luontoelokuva ”Järven tarina”.

Joutsansalmi yhdistys haluaa kiittää kaikkia tilaisuuteen osallistuneita ja tapahtuman järjestämiseen vaikuttaneita henkilöitä.

Kuvien oikeudet: Joutsan Seutu Oy

Yhdistyksen 10-vuotisjuhlan artikkelit Joutsan Sanomissa:

Lue muut yhdistystä koskevat lehtiartikkelit täältä.

Kategoria(t): Ajankohtaista, Kokoukset, Uutiset, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.