Yhdistyksen hallituksen terveiset vuodelle 2017

Kuluva vuosi on Joutsansalmi yhdistyksen 9. toimintavuosi ja näinä vuosina yhdistys on pyrkinyt edistämään Joutsansalmen ja Joutsan vesialueiden suojelua, hoitoa ja kestävää käyttöä. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää tietoisuutta vesistöjen puhtauden merkityksestä ja toimia sen puolesta. Näiden tavoitteiden toteutuminen edellyttää aktiivista yhteydenpitoa kuntaan ja veden laatuun vaikuttaviin tahoihin.

Yhdistyksen nykyiseen hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Taisto Lepistö, varapuheenjohtaja Erkki Oksanen, rahastonhoitaja Tapio Lankia, sihteeri Liisa Rönkä, sekä muut jäsenet Tuula Arkiomaa, Heta- Maija Hintikka ja Markku Riipinen. Hallituksen varajäseniä ovat Ilkka Arkiomaa sekä Heikki Olkkonen.

Tällä hetkellä yhdistyksen jäsenmäärä on n. 50. On kaikkien kuntalaisten, ei ainoastaan ranta-asukkaiden, etu, että meillä on uinti- ja kalastuskelpoiset vedet keskellä kirkonkylää.
Yhdistykseen voi liittyä lähettämällä jäsenlomakkeen, sähköpostitse osoitteella info@joutsansalmi.com tai olemalla yhteydessä yhdistyksen sihteeriin Liisa Rönkään.

Toimintakertomus 2016
Toimintasuunnitelma 2017

Kategoria(t): Ajankohtaista, Uutiset, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.