Vesille puhtaiden vesien puolesta! Regatta lauantaina 22.7.2017

Joutsansalmi ry järjestää vene-regatan lauantaina  22.7.2017 alkaen klo 12.00 ja reittinä Veanderinniemi/venesatama – Angesselkä – Lankiansalmi – Oravakivi/ABC. Paluu venesatamaan Veanderinniemessä alkaen 16.00 jonka jälkeen picnic, vapaine sanoineen ja puistokaraoke.

Tapahtuman tavoitteena lisätä puhtaan veden merkityksen ymmärtämistä niin pysyvien asukkaiden kuin vapaa-ajan asukkaidenkin viihtyvyyden kannalta. Joutsan Veneseura vastaa venekyydistä. Tavoitteena kaikkien halukkaiden pääsy vesille tutustumaan vesistökokonaisuuteen. Oravakivessä käynti rantautumisineen tarjotaan kaikille, paikat veneisiin varausten mukaan.

Mukaan lähtijöiden varmistettava osanottonsa perjantaihin 21.7.2017 mennessä sähköpostilla tapio.lankia@outlook.com tai puhelin/teksti 0503716771 Tapio Lankia. Lisätietoja veneilijöille venesatamassa vene K-44624/ IidaMaria.

Joutsansalmi ry vastaa Picnic-tilaisuuden järjestelyistä asiaohjelmineen. Vapaa sana Picnicin aikana, ohjelma jatkuu puistokaraoken merkeissä. Karaokesta vastaavat TatuFanit.

Tervetuloa puhtaiden vesien regattaan ja picnicille la 22.7.2017!

 

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tapahtuma, Uutiset, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.