Syyskokousuutisia

Joutsansalmi ry:n syyskokouksessa 10.10. valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Pekka Patosaari. Hallituksen jäseninä jatkavat Tuula Arkiomaa, Heta-Maija Hintikka, Markku Riipinen ja Liisa Rönkä. Varajäseniksi valittiin Ilkka Arkiomaa ja Pertti Mattila.

Rahastonhoitajana jatkaa Tapio Lankia. Toiminnantarkastajaksi valittiin Rauno Ahola ja varalle Erkki Oksanen.

Päästötarkkailun ja raportoinnin arviointiryhmään kuuluvat Tapio Lankia, Jouko Lehtonen, Pekka Patosaari ja Heikki Olkkonen. 

Toimintasuunnitelma noudattelee tähänastista linjaa. Yhteydenpitoa kuntaan ja veden laatuun vaikuttaviin tahoihin pidetään jatkossakin yhteyttä. Vesien nykytilanteesta kertoi kokouksen alussa ympäristötarkastaja Marika Masalin-Weijo. Siltatyömaan työnjohtaja Jari Ruuska puolestaan kertoi vanhan sillan korjauksen vaikutuksista vesistöön.

Kategoria(t): Ajankohtaista, Kokoukset, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.